Vedno stremim k temu, da znanje dopolnjujem, nadgrajujem, sledim trendom doma in po svetu.
Moje strokovno izobraževanje sem začela v srednji tekstilni šoli v Ljubljani in pridobila naziv tekstilno-obrtni konfekcionar.
Roko na srce, po zaključenem šolanju  se nisem počutila sposobna odpreti obrt. V tem poklicu sem želela najti  nekaj več.
Znanje o industrijskem načinu izdelave oblačil mi, seveda, pride prav, vendar zame to ni bilo to.
In tako sem doma težila, da spet želim v šolo, naprej, nekam, kjer me bodo naučili delati obleke, saj veste, tiste od pepelke. 😊
Oče je našel zasebno šolo v Trstu. Tam sem našla točno tisto, kar sem iskala, kar sem si predstavljala, da ta poklic je. Zaključila sem vse mogoče programe, pridobila različne strokovne naslove, bila asistentka, zdaj pa organiziram delavnice, šolo šivanja za manjše skupine. Rada predajam svoje znanje, a največji »gušt« je ustvarjati, se izražati, iskati obleke, ki so mojim strankam pisane na kožo. Prenos znanja na druge mi predstavlja vzdrževanje lastnega znanja in v njem preprosto uživam.
Se mi pridružite? Če želite same narediti dva šiva[JN5] , se vpišite na seznam nastajajoče skupine, kjer se bomo skupaj naučili prav to. Svoje ime, priimek in kontaktne podatke lahko vpišete TUKAJ[JN6] , nato pa skupaj najdemo skupini prijazen termin.

 

Kar tako