Na vprašanje iz naslova bi lahko odgovorili,  da veliko, najbolj pa obleke; o, tista zlata , ki visi z drevesa … Vedno sem vedela, da bom, ko bom velika, delala takšne obleke.

Obleka ne nastane kar sama. Nastaja skozi proces, ki je običajno očem skrit. Nastaja lahko manj ali dlje časa, a vedno je treba začeti – na začetku. Pri ideji.

Večkrat me vprašajo, kako delo poteka, kako se začne, kaj je prej? Ideja, skica? Blago in nato skica? Oboje in še več. Inspiracije so zanimive. Včasih jih je ogromno in letijo iz vseh strani, arhitektura, narava, oseba, blago …

Včasih me prsti srbijo tako zelo, da lahko naredim cel zvezek skic, včasih pa si moraš vzeti čas, premišljevati in premisliti, popravljati in popraviti.

Največkrat narišem skico po trenutnem navdihu ali po naročilu.

Potem, na osnovi skice, izberem blago. Mehko padajoče, bolj štrleče, v stilu baletke, napihnjeno, ozko, korzet, volančki …Vsi ti detajli so pomembni, saj izbira blaga vpliva na končni videz.

Se sprašujete, kako se odločim, kaj izbrati? Preden začnem, se morava spoznati! Obleka za vas bo gotovo drugačna kot obleka za vašo najboljšo prijateljico. Vsaka po meri sešita obleka je kot druga koža; takšna, ki se ne prilega le telesu, ampak tudi osebnosti. Takšna, ki ni le estetska, ampak dopolnjuje in narekuje počutje. Takšna, da je narejena za vas.

Kdaj se srečava? Rezervirajte termin.

Kar tako